Nisan ayı boyunca görev yüklemek ücretsizdir. Mutlu görevler!

Görevler

Görev ilanı oluşturun ve aradığınız yetenekli öğrenciye iş verin.
Teklif vermek ve iletişime geçmek ücretsizdir.

Gösterilecek bir şey yok!

Filtreleri değişmeyi deneyin.

Öğrenci ve yeni mezunlara part-time iş

Görev ilanı oluşturabilirsin. Yardıma ihtiyaç duyduğun bir alan var ise, üniversiteli yetenekler yardımına koşacaktır. Sınavlarına ve derslerine hazırlık, projene yardım, web ve mobil gibi yazılım ihtiyaçların veya her ne ise aradığını görev yükleme ekranında filtreleri kullanırken bulabilirsin.

Filtreleri kullanırken, yeterli sayıda kullanıcının seçildiğine emin olmaya çalış. Üniversiteye, bölüme, yeteneğe ve cinsiyete göre kullanıcıları filtreleyerek bildirim gönderebilirsin. 15 dakika içerisinde ilk tekliflerin gelecektir.

Görevlere teklif vermek için mezun ya da öğrenci olma şartı yoktur. Görev sahibi bu şartı koyabilir. Teklif verdiğinizde iletişim bilgileriniz görev sahibine iletilir. Anlaşma kurallarınızı aranızda belirtebilirsiniz. Dolandırma süreçlerine rastgelirseniz bizimle iletişime geçerek avukatımızla görüşme sağlayabilirsiniz.

freelance iş, öğrenciye iş, ders ödevleri, özel ders hocası, oyun ablası, yazılım projeleri, sınavlara yardım, yazılımcı bul, sosyal medya uzmanı, blogger, makale yazarı, logo ve broşür tasarım, designer, anket, gömülü yazılım, girişimine co-founder gibi bir çok başlıkla yetenekli öğrenci arayabilirsin