Cansu Doğan
YazarCansu Doğan
2 dakika okuma süresi
Şub 3, 2019

    PUBG Mobile


    Ülkemize mobil versiyonu 2018 yılında giriş yapan PUBG, kadın-erkek ve yaş fark etmeden herkesin oynadığı bir oyun haline geldi. PUBG, telefona ücretsiz indirebildiğiniz, oyun içi satın almalar sunan, strateji ve silah kullanma yeteneğinizi ölçen bir oyun.

    Mobil versiyonu bilgisayar ve emilatör versiyonlarına göre  oldukça zor ancak profesyonel olarak üç-dört parmak kullanan oyuncular var. PUBG, her oyunda olduğu gibi haritaya göre alanın daraldığı, loot peşinde koştuğunuz ve kill almaya çalıştığınız bir oyun.

    PUBG Win Alma Taktikleri

    Kill alma yani adam öldürme peşindeyseniz kalabalık yerlere atlamayla başlayabilirsiniz. Bu tür yerlerin avantajı silah ve teçhizat seçeneklerinin bol olması.

    Sessiz sakin bir yere atlayıp loot yapmak da bir başka seçenek. Araç bulduktan sonra haritanın işaretlediği merkezde oyun sonuna kadar beklemek daha çok tercih edilen bir yöntem.

    Oyunu iyi öğrenmenin ve winn almanın diğer bir yolu da iyi oyuncuların hesaplarını Youtube'dan takip etmek. Birçok oyuncu canlı yayın ve taktiksel videolarıyla binlerce takipçiye başarılı olmanın yollarını gösteriyor.

    Haritalar

    PUBG, telefonunuza indirebileceğiniz farklı yerler sunuyor. 

    İlk harita olan Erangel, en başarılı oyuncuların tercih ettiği oyun sonuna doğru yerlerde sürünmeyi garantilediğiniz bir alan. Çalılıklar ve ağaçlar pusu kurmak için ideal noktalar.

    İkinci harita Miramar, çölde geçiyor. Sokak çatışmaları ve pusu için uygun bir yer. Bu haritada çok dikkatli ve atak davranmanız gerekiyor. 

    Üçüncü harita ise Sanhok, arkadaşlarınızla eş zamanlı oynayabileceğiniz grup operasyonları ve şiddetli çatışmalar için uygun bir alan.

    PUBG'de eğlence versiyonunda silahları öğrenmek, kısa zamanlı oyuna girmek ve nişan eğitimleri almak mümkün.

    Botlara karşı dikkatli olun :)

    Bunlar İlginizi Çekebilir