Hüseyin Furkan
YazarHüseyin Furkan
3 dakika okuma süresi
Eyl 9, 2018

Öğrenciler için Ek Gelir


Görev yükle zaman kazan, Görev yap para kazan

Freelancer iş pazarına aday olan öğrenciye gelir sitemiz öğrencilere özel bir pazar oluşturarak bir iş modeli geliştirmiş ve Türkiyenin bu alanda ki ilk girişimi olmuştur. Öğrenciler arası ödev paylaşımı pazarına ve iş piyasasında ki ekonomik bir freelancer arayışındaki ihtiyaca yönelik bu girişim ihtiyaçları karşılamaya başlamıştır.

Prototip yapmak için tonlarca para ödemek istemeyen iş dünyasında ki startup ve ekonomik düşünen şirketler sürdürülebilir bir anlayış ve süreç olması sebebiyle öğrencilerden faydalanmanın ehemmiyetini anlamış durumdalar. Öğrenciye Gelir sitesinden açtıkları ilanlar ile yetenekli öğrencilere ulaşmaktalar. Daha sonra yapılan işten memnun kalmaları haliyle bu öğrenciler ile uzun vadede çalışmak istemekteler. Öğrenciler için emeğinin karşılığı geçinebilmek için bir miktar harçlık kazanmak ve kendilerini geliştirebilecekleri hatta referans sayabilecekleri bir işi hayata geçirmiş olmaktır. Bu sebeple ülkemiz adına çok kıymetli bir iş gücünü barındırmaktadırlar.

Kim bilir yakın gelecekte sitemiz üzerinden bir cv çıktısı alınabilecek ve yapılan işler bu özgeçmişin üzerinde QR code ile okutularak açılabilecektir. İş başvurularında öğrenciyegelir referansı almanız bizim için de gurur kaynağı olacaktır.

Yaz Kazan - Kişisel bloğunu oluştur

Herkesin içinde bir yazar ruhu barındırmaktadır. Kimimiz şiir, kimimiz hikayeler yazdık. Sonucunda şiirlerimiz karşılıksız, hikayelerimiz tozlu raflarda unutulmaya kaldı. Öğrenciye Gelir bloğu ile hem yazdıkların sana herkese açık profilinde refarans olabilir hem de yazdıklarından maddi kazanç sağlayabilirsin. 

Yazana ulaşmak için okuyucular maddi destekte bulunmak zorundadırlar. Ayrıca kar amacı gütmeyen öğrenciye gelir sitemiz için biriken kazançlar bloggerlar arasında paylaştırılacak ve yazılarına devam etmeleri için onları destekleyeceğiz. 

Reklam çalışmaları yürütürken yazdığınız yazıları da reklam içeriğinde kullanarak size destekte bulunabilecek hayırseverlerin görmelerini sağlayacağız. 

Gelir Ortaklığı İle Kazanç

Gelir Ortaklığı sistemi basit ve uzun vadede etkili yöntemlerden birisidir. Elde ettiğimiz kazancı öğrencilere geri dönüşü olması adına reklamlamada kullanılmaktadır. Reklam amacıyla dahi harcanan paranın yine öğrenciye harcanmasını istemekteyim. Bu sebeple reklamı da kullanıcılarımızın kulaktan kulağa dediğimiz alt üyelik modeliyle duyurması karşılığında reklam bütçesini onlara vermek istemekteyim. Bunu yapmak için önce sitenin en altında bulunan gelir ortaklığı sayfamıza girip sana özel oluşturulan referans linkini öğrenmek. Sonra bu linki arkadaşlarınla sosyal hesaplarında paylaşıp bu link üzerinden üye getirmek olacaktır. Her görevi sen yapamayabilirsin. Ancak her görevi senin getirdiğin üyeler yapıyor olacak. Her yaptıkları görev başına para kazanıyor olacaksın. Belki en güzel yanı ise herhangi bir süre kısıtaması bulunmuyor. Küçük bir çabayla okul hayatın boyunca belki 4 yıl süreyle kazanmaya devam edeceksin.

Alttaki resim kafanızı karıştırmasın. Alt üyenizin alt üyeleri size kazanç sağlamamaktadır :)

Bunlar İlginizi Çekebilir