Yazar
2 dakika okuma süresi
Ağu 7, 2023

Mutlaka oynamanız gereken 3 simulasyon oyunu


Euro Truck Simulator 2

Tırları ve yolculuk yapmayı seviyorsanız, ETS2 sizin için harika bir deneyim sunmaya hazır. Geniş haritası ve gerçekci sürüş mekanikleri ile sizi harika bir yolculuğa çıkaran simulasyon oyunu orjinal araç markaları ile gerçekci bir simulasyon deneyimi yaşamanız için biçilmiş kaftan.

Bir noktadan bir noktaya yük taşıyarak, kurduğunuz taşımacılık şirketini geliştirdiğiniz oyunda,

 yapabileceklerinizin sınırı yok. İster keyfinize göre yollarda dolaşın, ister şirketinize yeni tırlar ve şöförler alarak ,ETS2 dünyasının en iyi taşımacılık şirketini kurun.

Gerçekci oynayış ve sürüş mekanikleri ile gündelik stresinizi atacağınız en iyi simulasyon oyunlarından biri olan Euro Truck Simulator 2 ' yi mutlaka denemelisiniz.

Farming Simulator 19

Hayvancılık ve çiftlik işleriile uğraşmaktan keyif alıyosanız Farming Simulator'u mutlaka denemelisiniz. Yaratıcı açık dünyası ve sınırsız oynayış tarzı ile doyasıya bir macera sizleri bekliyor.

Farming Simulator 19 'da kendinize ait küçük bir çiftliği, büyük şirkete dönüştürebilmeniz mümkün.

Hayvacılığa ve çiftliğe dair üretim yapıp satabildiğiniz oyunda, para kazandıkça yeni makineler, yeni araçlar ve ekipmanlar alabiliyorsunuz. bu sayede hem işlerinizi daha verimli yapabiliyor hem de üretim kalitenizi artırarak çok daha fazla para kazanabiliyorsunuz.

Simulasyon oyunları ile aranız iyiyse ve çiftliğe ilginiz varsa , Farming Simulator 19 tüm beklentilerinzi karşılayabilir.

Microsoft Flight Simulator

Uçuş deneyimini farklı bir noktaya taşıyan Microsoft Flight Simulator, gerçekci oynayış tarzı ve sınırsız haritası ile dünyayı baştan sona dolaşmanıza imkan tanıyor.

Gerçek zamanlı oyun deneyimi sunan MFS birçok uçak modeli ve uçuş kombinasyonu ile similasyon keyfini doyasıya yaşamanız için sunulmuş en iyi oyunlardan biri.

Üst düzey grafik kalitesi ile dikkat çeken oyun, simulasyon meraklılarının mutlaka test etmesi bir uçuş deneyimi yaşatıyor.


Bunlar İlginizi Çekebilir