Buse çetinkaya
YazarBuse çetinkaya
2 dakika okuma süresi
Oca 15, 2019

    Katılabileceğiniz En Avantajlı 3 Sertifika Programı


    Üniversiteden mezun olduğunuzda eğer akademik bir kariyer hayaliniz yoksa sadece diploma puanınız iş hayatındaki rekabet için pek etkili olmayacaktır. Kaldı ki artık herkesin bir şekilde kolaylıkla üniversite mezunu olabildiğini düşünürsek üniversite okumuş olmak bile kişiye avantaj sağlamamaktadır.

    Tüm bunlarla beraber bir şirkete başvurduğunuzda genel olarak şirketlerin istedikleri kendi markaları adına fark yaratacak donanımlı bireylerdir. Ama istenilen bu farkı yaratabilmek için öncelikle kendi yetenek ve becerilerinizi fark edip bunların üstüne çıkmalısınız. İşte tam da bu anda yardımınıza koşan sertifika programları olmaktadır.

    İSTANBUL İŞLETME ENSTİTÜSÜ

    Ücretsiz olan eğitimler açısından en iyisi denilebilir. Özellikle öğrenciler açısından en avantajlı programlardan biridir. Ücretsiz eğitimi ve sonrasında verdikleri ücretsiz kod ile sertifikanıza ulaşma imkanı sağlanmıştır. Bunun yanında sertifikaya dijital ortamda ulaşmak yerine adresinize gelmesini istiyorsanız makul bir fiyatta sizlere hizmet sunulmaktadır. Ayrıca verdiği ücretsiz eğitimin içinde derslerin sadece video şeklinde değil, canlı derslerle de ilerliyor oluşu aktif bir katılımı sağlamaktadır.

    İSTANBUL BOĞAZİÇİ ENSTİTÜSÜ

    Bu eğitim sitesinde ise sadece İstanbul Boğaziçi Enstitüsünden sertifika almıyor, buna ek olarak ICAS onaylı Global Sertifikaya da sahip oluyorsunuz. Diğer sertifika veren eğitim sitelerine kıyasla eğitim sonunda iki sertifikaya sahip olunması İstanbul Boğaziçi Enstitüsünü avantajlı kılan bir yandır. Ücreti açısından da diğer eğitim siteleri ile karşılaştırırsak uluslararası sertifika alıyor olmanıza rağmen oldukça uygundur. Aldığınız program ve içeriğine bağlı olarak fiyatlar değişse de öz geçmişinize ekleyeceğiniz bu avantaj sizi iş görüşmelerinde bir adım öne taşıyabilir. 

    CAMPUS ONLİNE

    Tüm bu online eğitim sitelerine hala güvenemiyor, bildiğiniz yerlerden eğitim almak istiyorsanız da Campus Online size yardımcı olmaktadır. Campus Online onaylı sertifika alabilmeniz yanında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, ODTÜ, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi gibi daha pek çok üniversiteden onaylı sertifikalar almanıza olanak sağlayacak eğitimler mevcuttur. Üniversiteden onaylı alınan bu sertifikalar yine QR kod ile doğrudan üniversitenin kendisinden de onaylanabilmesi oldukça avantajlı yönlerden biridir.


    Eğitimlere göz atmak için inceleyin

    Bunlar İlginizi Çekebilir