Serhat Akbaş
YazarSerhat Akbaş
1 dakika okuma süresi
Ağu 20, 2019

İnternetten Yandex Toloka ile Para Kazanmak


Mümkünlüğü Nedir?

Son yıllarda teknolojinin oldukça gelişmesi farklı kazanç yöntemlerini de beraberinde getirdi. İnsanları etkisi altına alan bu teknoloji doğru kullanılırsa çok faydalı hale gelebilir ve size oldukça iyi miktarda kazanç sağlayabilir. Yaklaşık 5-6 yıl öncelerde mahalle bakkallarının şikayeti AVM'lerdi ama şimdi ortak problem internet oldu. Çünkü artık insanlar oturdukları yerden çok rahatlıkla ve güvenle alışverişlerini gerçekleştiriyorlar. 

Peki biz bu gelişen ve büyüyen teknolojiden nasibimizi nasıl alacağız?

Şöyle, internette şuan bahsettiğim başlığı arattığınızda karşınıza oldukça geniş portföylü siteler çıkacaktır. Anket doldurma, web sitesi kurma, kitap yazma vb. ama bunlar arasından en başarılı olanı ise bana göre Yandex Toloka. 

Yandex Toloka, yandex arama motorunu daha da güçlendirmek için bizlere görevler sunuyor bu görevlerin en düşük ücreti ise 0,01 $ şeklinde. Görevler ise sizi zorlamayacak ve yormayacak şekilde geliyor. Örneğin Yandex Haritalara gelen mesajların kontrolünü sağlayıp görevi bitirmeniz mümkün. Ben 1 hafta da yaklaşık 13 dolar kazanarak kendime az da olsa ek gelir sağlamayı başardım. 

Denemekte fayda var öyle değil mi? 

Bunlar İlginizi Çekebilir