Tuna Hantatlı
YazarTuna Hantatlı
1 dakika okuma süresi
Eyl 19, 2020

Hoşgeldin Okuyucu


Tanıştık mı sayın okuyucu, geldiğine sevindim. Hayatta hep çok fazla insan çok fazla huzursuzluk diye düşündüm. Burada yalnızca sen ve ben varız sayın okuyucu. Okunma görülme sayısı çok ya da az önemli değil. Sadece sen ve ben. Hazırsan başlayalım...

Dünyada her gün senin benim yaşadığımdan farksız milyonlarca hadise meydana geliyor. Aslında yalan sayın okuyucu bu durumların empatisi pek de olmuyor. Senin, benim başıma gelen senin benim başıma gelmiştir ve bende sende yaptığı tahribat farklıdır. Genelleme yapmak gerekirse her insan bencildir. sen de ben de benciliz.  Karın ağrını düşün, en basitinden bir karnın ağrıdığında Afrika'da açlıktan ölen ya da ölmek üzere olan yahut karnı açlıktan ağrıyan çocuğu düşünmezsin. İçimizde bir canavar var sayın okuyucu ve içimizdeki o canavarın tek bir amacı var hayatta kalabilmek. Canavarına kızma sayın okuyucu ona iyi bak ama kimseye de canavar olma. 
Yeniden görüşeceğiz sayın okuyucu, yeniden görüşünceye dek derdi tasayı çok kafana takma. Ne demiş Sadri Baba (Sadri Alışık), "İster zengin ol ister fukara, her yemekten sonra yak bi cigara!"
Esen kal...

Bunlar İlginizi Çekebilir