Berk özcan
YazarBerk özcan
1 dakika okuma süresi
Haz 10, 2020

hangi diziyi izlemeliyim?


%3

%3 dizi konusu ise bu günden seneler sonra dünyanın tam ortadan ikiye bölünmesi ile başladığı söylenebilir. Bu ayrım zengin insanlar ve fakir insanların farklı alanlarda bulunması ile gerçekleşmektedir.

Zengin insanların yaşam alanına fakirlerin girmesi yasaktır. Bir tarafta sefalet ve yoksulluk, açlık ve çaresizlik diğer tarafta ise her türlü yiyecekten bol miktarda bulunduğunu ve neredeyse hiç hastalık bulunmadığı düşününce tam bir haksızlık oluşuyor. Hal böyle olunca fakir insanlar zengin insanların tarafında yaşamak için adeta yarış içerisine giriyor.

Zenginlerin daha fazla olması gerektiğine karar verilince fakir insanların rüyası gerçekleşiyor ve diğer tarafa geçmek için inanılmaz bir insan seli oluşuyor. Talep artınca bir yarışma ile zengin tarafa insan alımına karar veriliyor. Fakirlere haber salınıyor ve ne kadar fakir insan varsa yalnızca %3’ünün zengin tarafa geçeceği bilgisi yayılıyor. Bilgi, zekâ ve yeteneklerine göre seçilecek olan fakir insanlar kıyasıya bir rekabet içerisine giriyorlar.

Bunlar İlginizi Çekebilir