ev arkadaşı bul
Furkan Öztürk
YazarFurkan Öztürk
2 dakika okuma süresi
Haz 8, 2023

Ev Arkadaşı ve Oda Bulmak İstiyorum Ne Yapmalıyım?


ogrenciyegelir.com'da ev arkadaşı nasıl bulunur?

Ev sahibiysen ve evini paylaşabileceğin güvenilir bir ev arkadaşı arıyorsan; ev arkadaşı bul ilanlarımızı inceleyebilir veya sık sık takip etmek istemiyorum diyorsan Alarm oluşturarak otomatik başvuruda bulunabilirsin. 

Alarm Kurmak

ogrenciyegelir.com; eşleştirme algoritması ile sizi aradığınız ev ile otomatik eşleştirebilir. Bunun için Alarm kurmanız gerekmektedir. Alarm kurarken aradığınız evin ve ev sahibinin özelliklerini belirtebilirsiniz. Yeni bir ev ilanı yüklendiğinde alarmınız tetiklenir ve size mail yoluyla bildirim gider. Alarm ile otomatik başvurularda iletişim yöntemini kendin belirlersin. Dilersen telefon numaranı ve email adresini görünür kılabilirsin veya instagram hesabını verebilirsin. İzniniz olmadan iletişim bilgilerinizi kimse göremez.

Ev Sahibiyim

İstediğin özelliklerdeki ev arkadaşını filtreleyerek bir ev ilanı oluşturabilirsin. Alarm kuranlardan aradığınız ev arkadaşı özelliğine uyan varsa sizin ilanınıza otomatik başvuracaktır. Başvuranlar arasından belirttikleri şekilde iletişime geçmeniz beklenmektedir.

İletişim Yöntemi

Ev sahipleri başvuranlarla iletişime geçmesi beklenmektedir. Size uygun tüm ilanlara tek tek başvuruda bulunmanıza gerek yoktur. Alarm ile otomatik eşleşebilirsiniz. İletişim tercihinizi Telefon, mail veya özel mesaj ile instagram gibi sosyal hesaplarınızı vermek istediğinizi de alarm ile ayarlayabilirsiniz. 

Ev sahibi isen ve evini mezun ya da öğrencilere kiralamak istiyorsan; evinin ve odanızın özelliklerini, fotoğraflarını ve aradığınız kiracının özelliklerini yayınlayabilirsin. 

Hangi Özelliklerde Kiracı Arayabilirim?

Dilerseniz Üniversite, bölüm, cinsiyet gibi parametreleri girerek ilanınızı yayınlayabilirsiniz.

Doğrulanmış Öğrenci Üyelikler

ogrenciyegelir.com sitemizde ki tüm üyelerimizin doğrulanmış ve güvenilir olması çok önemlidir. Bu yüzden öğrenci kullanıcılarımızı bile öğrenci kimliği ve üniversite mailleri ile doğrulama yöntemlerini kullanıyoruz. Böylece ilanınıza başvuranların, mezun mu yoksa öğrenci mi diye önemsiyor iseniz doğru adrestesiniz.

Öğrenciliği doğrulanmış üyeler aktif öğrenci rozeti kazanıyor.

İletişim bilgileri doğrulamasını her üyeye şart koşuyoruz. 

Buraya Tıkla Sana Ev Arkadaşı Bulalım!


Bunlar İlginizi Çekebilir