Eğlenceli podcast önerileri
Elif Çağla Şimşek
YazarElif Çağla Şimşek
2 dakika okuma süresi
Haz 20, 2023

Konfor alanınız dışına çıkmadan, gözlerinizi de fazla yormadan eğlenmeye ne dersiniz?

Mizahi yönüyle, en çok dinlenen podcastler arasında ilk sıralara yerleşen 3 podcast önerisiyle geldim. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan podcastlerimizi incelemeye geçelim.

Meksika Açmazı

Podcastimizin moderatörleri: Yıllarca radyo programcılığı yapmış, Rabarba Talk Show’un uzun adamı Mesut Süre; Stand up gösterileri gülme garantili, güzel burunlu Fazlı Polat, Norveç seviyesinde medeniyeti ve iyi aile babası rolüyle Anlatanadam.

Üç yakın arkadaşın spontane açmazları ‘Ben olsam ne yapardım’ şeklinde değerlendirdiği, zaman zaman ‘Bunlar birbirine girdi artık birbirlerinin yüzüne bakmazlar.’ dedirterek dostluk bağınızı sınadıkları bir podcast. Yılların tecrübesiyle gücü elinde barındıran Mesut Süre’nin sunduğu Rabarba Talk Show 9. Bölümünü bir kere izlemeniz bu podcaste başlamanız için yeterli olacaktır.


Anlatamadım

Birinci podcastimizin kulvarından fazla uzaklaşmadan, Fazlı Polat’ın Çimen ortağı Cem İşçiler ve bu sektöre yeni katılan, asıl mesleği avukatlık olan Ayşe Balıbey ‘in moderatörlüğünü yaptığı podcastimizden bahsedelim.

Halkın adamı Cem İşçiler ve ona göre biraz entelektüel kaçan Ayşe Balıbey’in tebessüm ettiren uyumu… Gündemden, geçmişten, gelecekten, her konunun konuşulduğu bu podcast kadın ve erkek bakış açısının eğlenceli yanlarını gözler önüne seriyor.


Mesut Süre ile Rabarba

Aslında bir radyo programının kaydı olan bu podcast, yine Mesut Süre moderatörlüğünde, fakat her gün farklı konuklarla yayınlanmakta. Doğu Demirkol, Özge Borak, Volkan Öge gibi mizahi yönüyle beğenilen isimler de zaman zaman konuk olmakta. Mesut Süre mizahına bir kez alışırsanız her formatını, her içeriğini tüketmeden rahat edemezsiniz. Maşallah kendisinin de el atmadığı bir evlendirme programı kaldı, fena da olmazdı hani. Eğer konuklar Kemal Ayça, Cem İşçiler, Ayşe Balıbey, İlker Gümüşoluk ise kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Podcastleri dinlemeden önce ben bu insanları bir tanıyayım, kanım ısınsın diyecek olursanız onları daha iyi tanımanız adına Cem İşçiler ve Fazlı Polat’ı Çimen Talk Show’dan, Mesut Süre’yi İlişki Testi ya da Yalnızım Mesut Bey formatlarından izleyebilirsiniz.

Bunlar İlginizi Çekebilir