Bükre Koç
YazarBükre Koç
3 dakika okuma süresi
Tem 29, 2023

Merhabalarr

Bedava yaşayan kadının 2. Serisi sizlerlee…

Bugün telefondan anket çözerek para kazanmaktan bahsedeceğim sizlere

Öncelikle bu şekilde aylık düzenli bir gelir elde edemezsiniz bunu baştan söyleyeyim. Fakat birkaç uygulama kullanarak çok kısa zamanlarda 5-10 TL bandında para kazanarak biriktirip sonrasında çekim yapabilirsiniz. Ben bu uygulamalardan kazandığım paraları biriktirip 100tl olduğunda çekiyorum ve hemen sonrasında borsa hesabıma atıyorum. 100tl ile borsa oynanır mı demeyin al sat yapmak için kullanmıyorum yıllardır biriktirdiğim temettü hissem var ve uygulamalardan kazandığım para ile alım yapmaya devam ediyorum.

Temettü hissesi nedir diye soracak olursanız yılın belli günlerinde lot yani hisse sahiplerine kar payı olarak nakit para veren hisselerdir. Büyük güvenilir şirketlerin hisselerini biriktirmek temettü emekliliğine dönüşür ve güzel para kazandırır.

Ben kullandığım uygulamalardan size bahsedeceğim.  Sizlerde içinize sinenleri indirip kazanmaya başlayabilirsiniz.


1.     CEVAPLA KAZAN

Bu uygulama benim en sık anket gördüğüm uygulama ve ücretleri 6-15TL arasında olup kısa anketler sunmaktadır. Ayrıcı bu uygulamanın en güzel yanı bazen hediye kutu tanımlıyorlar ve kargo ücreti bile ödemeden evinize yolluyorlar. Davet ederek de kazanmaya devam edebilirsiniz. Sizin referansınız ile kayıt olan kişilerin çözdüğü anketlerin %10’u anında hesabınıza aktarılacaktır. Hesabınızda 20tl olduğunda direkt olarak çekebiliyorsunuz.

Kayıt olmayı unutmayın.


2.     BEN DERİM Kİ


Defalarca ödeme aldığım bu uygulamadaki anketler maalesef çok uzun ve çok fazla kişisel veri istiyor. Korkmanızı gerektirecek bir şey yok ben yıllardır bu uygulamayı kullanıyorum, rahatlıkla bilgilerinizi doldurabilirsiniz. Ödeme talebinde bulunduğunuzda 15 gün içerisinde hesabınıza yatıyor. Anketlerin uzun olmasının yanı sıra içinde kontrol soruları da bulunmaktadır. Dikkatli doldurun birbiri ile uyuşmayan cevaplarda anketiniz iptal ediliyor. Benim yine de severek kullandığım bir uygulama göz atmanızı öneririm.


3.     MONO


Bu bir anket uygulaması değil hatta bildirimleriyle beni gıcık eden bir reklam uygulaması.

Para biriktirmek bu 3 uygulama arasında en zor bu uygulama ile ama yine de nedensizce silemiyorum.

Bildirimleri sessize alıp gece yatmadan okudukça kazan kısmındaki gönderilere göz atıp MonoPuan biriktiriyorum. Ayrıca Monocüzdan ile harcama yapabilir, harcadıkça kazanabilirsiniz. Kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Örneğin ben yakın zamanda sinema biletimi burdan aldım ve 50TL indirim kazandım. Her arkadaşınızı davet ettiğinizde 10.000 MonoPuan kazanıyorsunuz bu da 10TL’ye denk gelmektedir.

Referans kodum ile kayıt olmayı unutmayın : 0AMEF


Ufak ufak para biriktirmenin yollarından bahsettikten sonra bunları borsa, Bitcoin gibi mecralarda nasıl katlayacağınızı da anlatacağım serimi takip etmeyi ve kayıt olmayı unutmayın. Sizleri çok çok öpüyorum.

Bunlar İlginizi Çekebilir