Bedava yaşayan kadın 1 - Banabak
Bükre Koç
YazarBükre Koç
2 dakika okuma süresi
Tem 11, 2023

Merhabalar

Bana arkadaşlarım arasında bedava yaşıyorsun diye sıklıkla denildiği için bunun hakkında bir seri yapmayı düşünüyorum. Her zaman alacağım şeyin piyasadaki en ucuz halini bulur üstüne kuponlar, puanlar ile imkansız denilecek fiyatlar ile alırım. Bir terazi kadını olarak giyime, makyaja çok düşkünümdür. Ama bunlara neredeyse hiç para ödemem. Bazen TLC’deki aşırı cimriler yanımda halt etmiş derim 😊 Çünkü onlar ucuz yaşamak için çöp karıştırıyor, yırtık kıyafetler giyiyorlar. Bunlara hiç gerek yok. Nasıl mı?

Öncelikle aldığınız ürünlerin fişlerini asla atmayın çünkü bunları puana çevirebileceğiniz uygulamalar, siteler mevcut. Kola, cips, dondurma vs aldığınızda içinde yazan kodları mutlaka ilgili uygulamalara girin. Ben bu şekilde ücretsiz uçak bileti almıştım 😊 Bunlar hakkında ayrı ayrı yazılarım olacak ama bugün fişlerinizi kullanabileceğiniz bir uygulamadan bahsederek başlayacağım.


Uygulamamız Banabak


P&G ürünlerinden yaptığınız alışveriş fişlerini okutarak, anket çözerek, video izleyerek, arkadaşlarınızı davet ederek puan baks kazanıyorsunuz.

Bu bakslar ile bir çok ödül var. İlk indirdiğim zamanlarda instax mini bile veriyorlardı. İlk indirdiğinizde evet baks kazanmak hızlı ve kolay sonrasında daha yavaş olacak fakat emin olun fişlerinizi yüklemeyi unutmadığınızda çok fazla baks kazanacaksınız. Ben burdan bir çok ödül talep ettim kargo ücreti bile ödemeden kapıma kadar hepsi geldi. En son olarak dün (09.07.2023) fairy power spary bulaşık deterjanını talep ettim. Bugünde de %50 indirimle uçak bileti alacakken blog yazımda sizler ile paylaşmak istedim.

P&G markaları: Prima, Orkid, Pantene, Oral-B, Alo, Ace, Discreet, Ariel, Tampox, Braun, Gillette, Old Spices, Head&Shoulders, Herbal-Essences, Fairy, Febreze, Ipana, Vicks


Eğer üye olduktan sonra menüdeki arkadaşının davet kodunu gir yazan kısma benim linkimi yapıştırırsanız hem siz hem de ben ben baks kazanmış olacağız.

Benim linkim : https://bnbk.in/cgr/yzYHN

Serinin devamını takip etmek için kayıt olmayı unutmayın 😊

Bunlar İlginizi Çekebilir