Halil Bilgin
YazarHalil Bilgin
2 dakika okuma süresi
Mar 21, 2019

Airdrop İle Para Kazanma


Airdrop Nedir Nasıl Para Kazandırır

Airdrop piyasaya yeni çıkacak olan kripto paraların ücretsiz olarak kullanıcılara dağıtılması anlamına gelir. Havandan gelen yardım anlamına gelen airdrop üretilecek olan yada üretilen coinleri ücretsiz olarak dağıtarak tanıtım yapmak, kısa sürede çok kullanıcıya ulaşmak amacıyla yapılmaktadır.

KYC NEDİR?

Bazı airdroplara katılmak için kimlik bilgilerinizi bazende kimlikle beraber fotoğrafınızı vermeniz gerekmektedir. Bunun sebebi yasa gereği zorunlu tutulmasıdır. Gerek Türkiye’de gerekse diğer ülkerlerde kurulan ve coin dağıtan borsalarda kara para aklama denilen olaya karşı koymak amacıyla kimlik bilgilerinizi istemektedir.

Türk borsalarının sizden ikametgah belgesi istemesinin de sebebi budur. Herhangi bir olası şüpheli işlem yapılması halinde yasalar gereğince gerekli yerlere bilgilendirmekle yükümlüler.

Dünyanın en büyük borsalarıda bu şekilde gerekli bilgileri almaktadır.

Bir diğer amaçları da tabi ki bot olmadığınızı kanıtlamak içindir. Aynı kişinin defalarca üye olmasına engel olmak amaçlanmaktadır.

AİRDOPLARA NASIL KATILABİLİRİM?

Öncelikle Airdrop yapacak coinleri bulmanız gerekmektedir. Coin üreticilerinin kendi web sayfalarından bunu kolaylıkla bulabilirsiniz.

Bazı üreticiler koşulsuz olarak sizlere coin verirken bazıları da belirli şartlar koyarak coinlerini dağıtır. Airdrop Derneği olarak kendi araştırdığımız başta kendimiz üye olarak sizlere sunduğumuz Airdroplar’ı seçebilirsiniz. Gerekli şartları, nasıl üye olabileceğinizi, nasıl para çekebileceğinizi ve ödeme kanıtlarına sitemizden güncel olarak ulaşabilirsiniz.

Ufak Bir Tavsiye: Katılmak istediğiniz airdropları mutlaka araştırın. Ne kadar fazla kazandıran airdrop varsa bir o kadarda sahte sistemler var. Güvenmediğiniz yerlere kimliklerinizi asla vermeyin.

Bol Kazançlar Dilerim.

https://www.airdropdernegi.com

Bunlar İlginizi Çekebilir